BAŞKAN YAKUP ODABAŞI'NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Odabaşı mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşmanın en güzel örneklerini yaşadığımız Kurban Bayramı'na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dini bayramlar, bizleri bir araya getiren, yardımlaşmanın ve hoşgörünün pekiştiği en özel günlerdir. Bayramlarda ihtiyaç sahiplerini unutmamalı, onların sofralarına bereket katmalıyız. Bu mübarek günlerde tüm vatandaşlarımızın huzur, sağlık ve mutluluk içinde olmasını diliyorum.

Ayrıca, bayram tatili dolayısıyla yola çıkacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını ve tedbirli olmalarını özellikle rica ediyorum.

Hep birlikte, daha nice bayramları birlik ve beraberlik içerisinde kutlamak dileğiyle, Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, tüm halkımıza en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Yakup ODABAŞI

Gölbaşı Belediye Başkanı