Gölbaşı Belediyesi Gündüz Çocuk Bakım Evi Projesi

Projenin Amacı; Gölbaşı Belediyesi çalışanlarının ve Gölbaşı İlçesinde yaşayan 3-6 yaş grubundaki çocukların, bedensel, ruhsal ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak, sosyal yaşama uyumunu kolaylaştırmak, çocukları ilköğretime hazırlamak, kadının sosyal ve ekonomik yaşama katılmasını sağlamaktır.

Projenin Hedefi; Kadınların işgücüne katılımını ve çalışan kadınların kayıtlı istihdamını desteklemek ve çocukları kurumsal bakım hizmetleriyle tanıştırarak erken çocukluk dönemi eğitimlerine katkı sağlamayı hedeflemektedir.

Projenin Son Durumu; Çalışan kadınlarımıza destek olmak ve uzman eğitmenler eşliğinde çocuklarımızı yarınlara en güzel şekilde hazırlamak için “3-6 Yaş Gündüz Bakım ve Kreş Evi” projesi tamamlanmış olup, Eylül 2020’de annelerimizin hizmetine sunulacaktır.