ŞAMPİYON TAKIMA ALTIN MADALYALAR, GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKANI YAKUP ODABAŞI’NDAN

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Uluslararası Bilardo Kompleksi’nde düzenlenen 3 Bant Milli Takımlar Avrupa Şampiyonası kupa törenine katılarak, şampiyon olan Almanya’ya altın madalyalarını takdim etti. Kupa törenine; Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Türkiye Bilardo Federasyonu üyeleri, milli bilardocular, basın mensupları ve sporseverler katıldı.

 

Birbirinden çekişmeli müsabakaların olduğu 3 Bant Milli Takımlar Avrupa Şampiyonası’nda, final maçını Almanya ile Hollanda oynadı. Final müsabakası sonucunda Avrupa Şampiyonu Almanya, Avrupa ikincisi Hollanda olurken Avrupa üçüncülüğünü ise İsveç ve İspanya paylaştı. Müsabakalar canlı yayınla tüm dünyaya ulaştırıldı. Avrupa Şampiyonu olan Almanya’ya altın madalyalarını Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ikinci olan Hollanda’ya gümüş madalyalarını Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, üçüncü olan İspanya ve İsveç’e bronz madalyalarını Türkiye Bilardo Federasyonu Genel Sekreteri Yağmur Arslan ve Türkiye Bilardo Federasyonu Başkan Yardımcısı Ece İmge Yılmaz takdim etti.

 

Uluslararası Organizasyonlar Devam Edecek

 

Uluslararası Bilardo Kompleksi’nde düzenlenen kupa töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Yakup Odabaşı, “Gölbaşı’mız aynı zamanda önemli bir spor kenti. İlçemizin bu özelliğini daha da geliştireceğiz. Bundan sonra da birçok turnuva Gölbaşı’nda düzenlenecek. Uluslararası organizasyonlar sayesinde hem turizm açısından ilçemize dünyanın dört bir yanından turistler geliyor hem de spor kenti Gölbaşı’mız önemli mesafe alıyor. Bir diğer güzel olan durum da müsabakaların canlı yayınlanması, canlı yayınlarla beraber Gölbaşı’mız tüm dünyaya ulaşmış oluyor. Turnuvada mücadele eden bütün ülkeleri ve sporcularını tebrik ediyorum. Tüm dünyayı Gölbaşı’na bekliyoruz.” dedi.