Buğday Hibe Kura Sonuçları Online İşlemler

Konya Yolu Alt Geçidi Peyzaj Düzenleme Projesi “Gölbaşı Şehir Geçişi Açıldı Çevre Düzenlemesi Başladı”

İlçemizin en büyük altyapı projesi olan Başbakanın talimatıyla Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ve Türkiye’de ilk defa "Diyafram Duvar Kiriş" sistemiyle 2018 yılında yapımına başlanan 3 şerit geliş, 3 şerit gidiş ana yol, 2'şer şerit de yan yolların yapımından oluşan “Konya Yolu Alt Geçidi Proje”si Aralık 2020 yılında Cumhurbaşkanımızın katılımıyla açılmış ve  vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.

Konya Yolu’nun tamamlanmasını müteakip 50 metre genişliğinde, 1 kilometre uzunluğundaki tünelin üstünde yapılacak çevre ve peyzaj çalışmaları için Karayolları Genel Müdürlüğü ve Belediyemiz arasında “Konya Yolu Alt Geçidi Peyzaj Düzenleme Projesi” yapımı için protokol imzalanmış ve peyzaj düzenlemeleri ile ağaçlandırma çalışmalarına başlanmıştır.

Çalışmalar tamamlandığında yolun üst kısmında yaya yolları, oturma birimleri, yürüyüş ve bisiklet yolları, zabıta müdürlüğü binası ile 17.000 m2’lik meydan hizmete hazır hale gelecektir.