Gölbaşı Tarım Fuar Alanı Yapım Projesi

Gölbaşı İlçesi Oğulbey Mahallesi’nde 100.000 m2 alan üzerinde tarım sektörünün tüm aktörlerini buluşturan yeni teknoloji ve ürünlerle buluştuğu “Tarım Fuar Alanı”nın yapımına başlanmıştır.

Gölbaşı’nda inşaatı devam eden fuar alanına 60.000 kişinin gelmesi hedeflenmektedir. Böylece Ankara ve Gölbaşı İlçesi ekonomisine katkı sağlayacaktır.

Bu alanda; tarımsal mekanizasyon ve tarım teknolojileri, hayvan yetiştirme ekipmanları, büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği, hayvan barınakları planlama ve ekipmanları, süt ve et teknolojileri, sığır, koyun ve keçi ırkları, ıslah ve yetiştirme programları, süt ve süt ürünleri ile ilgili makine ve ekipmanlar, hayvan yemi hazırlama programları ve ekipmanları, hayvan sağlığı ve hijyen, çiftçilik ile ilgili teknolojiler ve ekipmanlar gibi konularda tanıtım ve eğitim hizmetleri verilecek olan alanda inşaat çalışmaları devam etmektedir.