Online İşlemler

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Ahmet KESKİNLER

a.keskiner@ankaragolbasi.bel.tr

Belediyemizin hayata geçirdiği ya da hayata geçirmeyi planladığı projeleri ve hizmetleri en doğru, yalın ve güncel bilgiler eşliğinde halkımıza duyurur.

Belediye birimlerimizin her türlü hizmet ve faaliyetlerini sözlü, yazılı ve görüntülü basın-yayın yoluyla kamuoyuna tanıtır, basın toplantıları düzenler, afiş, haber bülteni hazırlar ve duyurular yapar. Birimlerin hizmet ve faaliyetleri ile ilgili basında çıkan tüm haberleri takip eder, Basın İlan Kurumu vasıtasıyla basına ilan verir ve TV programlarının düzenlenmesini sağlar, Başkanın medya mensupları ile bir araya gelmesini organize eder, belediye ve Belediye Başkanının sosyal medya hesaplarını yönetir.

Belediye faaliyetlerini ve Gölbaşı’nı anlatan broşür, kitapçık, kısa film veya belgesel formatında CD - DVD’ler hazırlar/hazırlatır, özel günlerde (kutlama mesajları, vefat, duyuru) gazetelere, televizyon ve radyolara ilan verir ve ulusal, uluslararası ve yerel fuarlar için stant hazırlıkları yapar.

Ayrıca belediyemiz bünyesinde bulunan spor salonları ve yüzme havuzlarında her türlü sosyal faaliyetleri yürütür, kurslar açar, kayıtlarını alır ve gelen vatandaşlara danışmanlık hizmeti verir. Okulların yaz tatili ve yarı yıl tatilleri dâhil olmak üzere gerek duyulduğunda ilgili Sivil Toplum Kuruluşları (STK), kurum ve kuruluşlar ile iş birliği yaparak spor okulu, yaz okulu gibi öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak etkinlikler düzenler, amatör spor kulüplerine destekler. Sporun yaygınlaştırılması geliştirilmesine ve tabana yayılması, sevdirilmesi için sportif yarışmalar, turnuvalar düzenler, ilgili kurum-kuruluşlar, üniversiteler ile her türlü çalışma ve araştırmalar yapar ya da yaptırır. Makamca verilen benzeri görevleri yerine getirir.