GÖLBAŞI BELEDİYESİ’NİN ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ SINAV ÜCRETLERİNİ KARŞILAMASINA BÜYÜK İLGİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 2023 yılında TYT-AYT-YDT sınavlarına girecek lise öğrencilerinin sınav ücretlerinin Gölbaşı Belediyesi tarafından karşılanacağını açıklamıştı. Gölbaşı’nda bulunan, sınava girecek öğrenciler bu desteğe yoğun ilgi gösterdi. Merkez Belediye Binası, Prof. Dr. Fuat Sezgin Aile Yaşam Merkezi ve İncek Ek Hizmet Binası’nda bulunan başvuru noktalarına gelen öğrenciler, Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e bu destek için teşekkür etti.

“Şu ana dek 400 Öğrencimiz Başvuru Merkezlerimize Geldi”

Başkan Ramazan Şimşek, “Lise öğrencilerimizin hayatında önemli bir yer tutan üniversite sınavlarına destek olmak amacıyla sosyal belediyecilik anlayışıyla maddi, manevi olarak öğrencilerimizi destekliyoruz. Sınav ücretlerini karşıladığımız bu hizmete öğrenci kardeşlerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Üç ayrı noktadaki başvuru merkezlerimize 400 öğrencimiz başvuru yaptı, ilgi artarak devam ediyor. Sınava girecek tüm kardeşlerime şimdiden başarılar diliyorum, eğitim varsa gelecek de var.” şeklinde konuştu.