BAŞKAN ŞİMŞEK’TEN 8 MART KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçede esnaf ve kurslara ziyaretlerde bulunarak kadınlara çiçek dağıttı. Düzenledikleri etkinliklerle ve gezilerle kadınların her zaman yanında olduklarının, Gölbaşı Belediyesi olarak onlara destek olmak için çalıştıklarının altını çizen Başkan Şimşek, “Gölbaşı’nda yaşayan yediden yetmişe tüm vatandaşlarımız için hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bizler atalarımızdan gelen geleneği sürdürerek kadınlarımızı başımızın tacı yaptık. Büyük deprem felaketi sonrası yardım çalışmalarımız için ilçemizde emek gösteren, destek veren tüm kadınlarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve varlıklarıyla bizlere güç veren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. ” dedi.