BAŞKAN ŞİMŞEK’TEN 14 MART TIP BAYRAMI ZİYARETLERİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek, ilçedeki hastane ve diğer sağlık kuruluşlarındaki hekimleri ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek kendilerine çiçek verdi. 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla gerçekleşen ziyarette Başkan Şimşek, “Büyük deprem felaketinde hayatlarını kaybeden sağlık çalışanlarımızı bir kez daha minnetle anıyor, her şartta görevlerini büyük bir özveriyle yapan, şefkatin, cesaretin sahibi vefakâr, kahraman hekimlerimizin ve diğer sağlık çalışanlarımızın '14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum.” dedi.

Her Zaman Yanınızdayız

Başkan Şimşek, sağlık çalışanlarının her zaman yanlarında olduklarının altını çizerek, “Bir eksiğiniz olduğu zaman Ramazan Şimşek ve Gölbaşı Belediyesi olarak yanınızda olduğumuzu tekrardan vurgulamak isterim. Arkanızda değil yanınızdayız.” şeklinde konuştu.

Hekimler ve sağlık çalışanları, nazik ziyaretlerinden ötürü Başkan Ramazan Şimşek’e teşekkür etti.