Buğday Hibe Kura Sonuçları Online İşlemler

Gölbaşı Kariyer Noktası Projesi Hayata Geçti

Projemiz profesyonel platformda işveren ile iş arayan hemşehrilerimizi; ihtiyaçları, mesleki ve kişisel yetenekleri doğrultusunda buluşturan bir sosyal sorumluluk projesidir.

Gölbaşı sınırları içinde ikamet eden vatandaşlarımızın istihdam sorununun çözümüne katkı sağlamak amacıyla sektör temsilcilerinin iş yüklerini hafifletmek, iş arayan vatandaşlarımızı doğru zamanda doğru yerde mesleklerine kavuşturmak için Gölbaşı Belediyesi “Kariyer Noktası Projesi”ni” başlatmıştır.

İşsizlikle mücadeleye katkı sunmak, istihdam konusunda ilçemiz genelinde, karşılıklı güven ve memnuniyet odaklı çalışmalarla, işini kaybeden ve iş bulmayan vatandaşlarımıza yardımcı olarak iş bulma ve istihdam için işe girişlerine aracılık edecek olan “Kariyer Noktası ” Yunus Emre Kültür Merkezi’nde Ekim 2020 tarihinde hizmete girmiştir.