Gölbaşı Belediyesi Dijital Soru Bankası Projesi

Projenin Amacı; Lise son sınıf öğrencilerinin üniversiteye hazırlanmalarına destek olmak amaçlanmıştır.

Projenin Hedefi; Gölbaşı ilçesinde ikamet eden ve üniversite sınavına hazırlanan tüm öğrencileri kapsamaktadır.

Projenin Son Durumu; Lise son sınıf öğrencilerine destek olmak amacıyla uzaktan erişim desteğine dayalı Öğrencilerin android tablet veya android cep telefonlarından günün her saatinde kendi şifreleri ile ücretsiz ulaşabilecekleri 3.500 sorunun yer aldığı e-dershane hizmete açılmıştır. Matematik, geometri, fizik, kimya, biyoloji, edebiyat, dil anlatım, tarih coğrafya ve felsefe sorularını içeren sistemde, 2000 adet sorunun çözümlü anlatımlarını içeren videolar 20 Mart 2020’de öğrencilerin hizmetine sunulmuştur.