Buğday Hibe Kura Sonuçları Online İşlemler

Gölbaşı Belediyesi Dijital Soru Bankası “E-Dershane” ve Soru Kampüsü Projesi “Yapay Zeka Teknolojisi” Hayata Geçti

İlçemizde ikamet eden ve üniversite sınavına hazırlanan tüm öğrencilerimize üniversiteye hazırlanmalarına destek olmak için uzaktan erişim desteğine dayalı öğrencilerin android tablet/cep telefonlarından günün her  saatinde kendi şifreleri ile ücretsiz ulaşabilecekleri  3.500 sorunun yer aldığı (matematik, geometri,  fizik, kimya, biyoloji, edebiyat,  dil anlatım, tarih, coğrafya, felsefe  soruları  ile  2.000  adet  sorunun  çözümlü  anlatımlarını  içeren  videolar)  “E-Dershane” Mart 2020 yılında hizmete sunulmuştur.

Bu hizmete ilave olarak 2021 yılında 19.800 sorunun yer aldığı "Soru Kampüsü Projesi” öğrencilerin kullanımına sunulmuştur.

Bu sistem, yapay zeka teknolojisiyle öğrencilerin eksiklerini tespit etmekte Türkiye genelindeki öğrencilerin başarı oranlarını birbiriyle karşılaştırılabilmekte ve her bir öğrenciye “hem bireysel başarı hem de Türkiye geneli başarı” şeklinde detaylı raporlarda hazırlanabilmektedir.

Gölbaşı’lı gençlerimizin hayatlarını şekillendirecek olan üniversite sınavlarına başarılı bir şekilde hazırlanabilmeleri, hedeflerine ulaşabilmelerine katkı sağlayacak olan  “Yapay Zeka Teknolojisi’ Şubat 2021 yılında öğrencilerin hizmete sunulmuştur.