VATANDAŞA DAHA FAZLA HİZMET İÇİN TASARRUF

Birçok alanda uyguladığı tasarruf tedbirleriyle dikkat çeken Gölbaşı Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan araç bakım,  marangoz ve kaynak atölyeleri, belediye kaynaklarından ve zamandan önemli ölçüde tasarruf sağlarken dışa bağımlılığı da ortadan kaldırıyor.

Gölbaşı Belediyesi ilçe sakinlerine, bünyesinde bulunan atölyelerle daha kaliteli hizmet sunabilmek için tüm imkanlarını seferber ediyor. Bu kapsamda Gölbaşı Belediyesi, tüm araç,gereç ve iş makinelerinin gerekli bakım ve onarımlarını düzenli olarak yapıyor.

BAKIMLAR BELEDİYENİN KENDİ ATÖLYELERİNDE

Vatandaşa hizmet yolunda tüm kaynaklarını en iyi şekilde kullanmaya gayret eden Gölbaşı Belediyesi,  boya, marangoz, kaynak,lastik, yıkama, yağlama ve motor atölyelerinde araçların,  araç-gereç ve iş makinelerinin periyodik bakım ve onarımları gerçekleştiriyor.

ONARILIP YENİLENİYOR

Atölyelerde yapılan çalışmalar sonucu,  park ve bahçelerin yanı sıra kamusal alanlarda kullanılmak üzere oturma bankları, kamelyalar ve daha birçok ürünü onarılıp yenileniyor. Atölyelerde çöp konteynerleri tamir ve bakımı yapıldıktan sonra boyanarak yeniden kullanıma sunuluyor.

ÖNEMLİ ÖLÇÜDE TASARRUF SAĞLANIYOR

Bunun yanı sıra araçların yağ, fren ve şanzıman bakımları, kaporta tamirat, boya işlemleri, arızalı olanlarının motor yenileme işlemleri ile yazlık ve kışlık lastiklerin değişimine kadar tüm aşamalar Fen İşleri Müdürlüğü’nün tamir atölyelerinde yapılıyor. Çalışmalarına  titizlik ve hassasiyetle devam eden Gölbaşı Belediyesi, böylelikle dışa bağımlılığı azaltarak önemli ölçüde tasarruf sağlıyor.

“TASARRUFU ELDEN BIRAKMIYORUZ”

Gölbaşılılar için yeni projeler üretirken, tasarrufu da elden bırakmadıklarını söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet için üretim ve tamir atölyelerimizde belediyemizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Aynı zamanda da bir çok ürünün imalatını belediye olarak kendimiz yapıyoruz. Bu sayede belediye hizmetlerini daha hızlı, daha kaliteli, daha verimli ve daha ekonomik hale getiriyoruz. Kendi atölyelerimizde yapılan işlemler sayesinde milyonlarca lira tasarruf sağlamış oluyoruz. ” dedi.