ŞİMŞEK’E ZİÇEV’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) yönetimi ile eğitmen ve öğrencileri Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Vakıf yöneticileri ve eğitim gören öğrencileri makamında misafir eden Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ZİÇEV’in eğitim hayatımızda çok önemli bir yeri olduğunu söyledi. Vakfın, zihinsel yetersiz çocukları eğitim hayatının ardından da sahiplendiğini belirten Başkan Şimşek şunları söyledi:

“Gölbaşı’mızdn tüm yurda yayılan bir yelpazede hizmet veren ZİÇEV’in kıymetli yöneticilerine, eğitmenlerine ve öğrencilerinin hayırlı olsun ziyaretlerindem memnuniyet duydum. Bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, vakfı daha önce ziyaret ettiğini ve yapılan eğitim faaliyetlerini yerinde görme fırsatı bulduğunu da ifade etti.