SAĞLIK TEDBİRLERİ KAPSAMINDA GÖLBAŞI BELEDİYESİ DENETİMLERİNİ ARTTIRDI

 

Gölbaşı Belediyesi “Önce Sağlık” dedi


SAĞLIK TEDBİRLERİ KAPSAMINDA GÖLBAŞI BELEDİYESİ DENETİMLERİNİ ARTTIRDI


Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Kaymakam, İlçe Emniyet, İlçe Jandarma, İlçe Tarım, İlçe Ziraat Odası ve İlçe Esnaf Odası ile büyük küçük bütün esnafları ziyaret ederek iş yerlerini denetledi.

 

Gölbaşı'nda bulunan esnafların dükkanlarını ziyaret ederek gerekli kontrolleri sağlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Kaymakam Tülay Baydar Bilgehan ve heyeti koronavirüs ile mücadele kapsamında esnafı bilgilendirdi.   


“Sağlık her şeyin önünde geliyor” 

Kolonya, maske, dezenfektan gibi hijyen kurallarında ilk sırada yer alan gerekli ihtiyaçlar konusunda esnafı dinleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek gerçekleştirdikleri denetim ile vatandaşları uyardı. Halk sağlığının tüm önceliklerinin başında yer aldığının altını çizen Başkan Ramazan Şimşek, “Vatandaşlarımızın sağlığı her çalışmanın önünde geliyor. Bu sebeple denetimlerimizi arttıracağız. Kaymakamlığımız ile ortaklaşa gerçekleştireceğimiz denetimlerimizde esnaflarımızın ihtiyaç ve taleplerini yakından kontrol edecek, eksikleri konusunda kendilerine her zaman destek olacağız” diye konuştu.  İş yerlerinde halk sağlığının önceliğinde herhangi bir esnekliğe göz yummayacaklarını da belirten Başkan Ramazan Şimşek sözlerine şöyle devam etti: “ Havaların ısınması, tatil psikolojisi gibi bahanelerin arkasına sığınmadan işletmelerin ve esnafın kendi sağlıkları ve toplum sağlığı için esnek davranmamaları konusunda önlemlerimiz