LALELER GÖLBAŞI'NA RENK KATTI

Mogan Gölü’nün kenarında bulunan Atatürk Sahil Parkı’nda ve Gölbaşı’nın çeşitli noktalarında açan laleler, Gölbaşı’nı  ayrı bir güzelliğe bürüdü.

Gölbaşı’nın  her yerinde açan laleler, Mogan Gölüyle bütünleşince ziyaretçi akınına uğradı. Fotoğraf  tutkunu insanlar ellerine fotoğraf makinelarını alarak lalerin renk şümpüşlerini görüntülediler. Mogan gölü kenarı’nda bulunan Atatürk Sahil Parkı hafta sonunda Ankara’lıların yanı sıra turistlerin de ilgi odağı oldu.

“ANKARA’NIN CENNET BAHÇESİ GÖLBAŞI…”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan ŞİMŞEK; Gölbaşı’nın Ankara’nın Cennet bahçesi olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Gölbaşı’mız Ankara’nın en güzel mesire alanlarından birisidir. Gölbaşı Belediyesi olarak Gölbaşı’mızı güzelleştirmek ve Ankara’nın ilgi odağı haline getirmek için çalışıyoruz.

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte Mogan Gölü çevresinde açan lalelerimiz harika bir güzellik veriyor. Tüm Ankaralıları, bu güzelliği görmeleri için Ankara’nın Cennet bahçesi olan Gölbaşı’na bekliyoruz.”