GÖLBAŞI’NDAKİ  CAMİLERDE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

Gölbaşı’nda  cuma namazı öncesinde Belediye ekiplerince korona virüse karşı dezenfekte edildi.

Gölbaşı’nda  kılınacak cuma namazı öncesinde Belediye ekiplerince korona virüse karşı dezenfekte edildi.

Gölbaşı’nda  corona virüsüne karşı mücadele devam ediyor. Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğünce gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında eş zamanda Gölbaşı’ndaki, tüm camilerde ilaçlama yapıldı. Ayrıca Arasöz ile tüm cadde ve sokaklar özel ilaçlı su ile yıkandı.

Yapılan çalışmalarla virüs ve mikropların üremesinin engellendiği, ekiplerin ilçenin tehlikeyle karşılaşmaması için günde ortalama 14 saat çalıştıkları ifade edildi. Çalışmaların corona virüs tehditi bitene kadar düzenli olarak devam edeceği öğrenildi.