GÖLBAŞI'NDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Temizlik faaliyetleri ile ilçe halkına daha temiz bir hayat sunmayı hedefleyen Gölbaşı Belediyesi, sorumluluk alanındaki mahalleleri pırıl pırıl yapıyor.

Vatandaşların temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşaması için çalışmalarını sürdüren Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 17 araç ve 30 temizlik personelinden oluşan ekiple, Eymir mahallesini bir uçtan bir uca temizledi.

Temizlik araçlarıyla caddeler ve sokaklar köşe bucak temizlenirken, mahalle yolları da köpüklü suyla yıkandı.

“PIRIL PIRIL BİR GÖLBAŞI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Gölbaşı Belediyesi’nin vatandaşların sağlıklı ve temiz bir ortamda yaşamaları için temizliğe büyük önem verdiklerini ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek  "Temizlikle ilgili, çevre ile ilgili muazzam bir seferberlik başlattık. Belediye ekiplerimiz tarafından yürütülen bu çalışmalar neticesinde Gölbaşı’nı daha temiz ve sağlıklı bir metropol ilçe haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu anlamda pırıl pırıl bir Gölbaşı için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. " dedi.