GÖLBAŞI BELEDİYESİ,OKULLARI DEZENFEKTE EDİYOR

Gölbaşı Belediyesi,Okulları dezenfekte ediyor

 Gölbaşı Belediyesi, Covid-19 (korona) virüse karşı ilçedeki okullarda dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 Gölbaşı  Belediyesi, Covid-19 (korona) virüse karşı ilçedeki okullarda dezenfekte çalışmalarına başladı. Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, korona virüse karşı Gölbaşı İlçesinde yer alan tüm okullarda, ana sınıflarında, kreşlerde, Okul bahçelerini, sınıfları, koridorları, merdivenleri ve tuvaletleri, özel solüsyonlarla dezenfekte ediyor. Dezenfekte çalışmalarını sürdüren ekipler, çalışma yaptıkları tüm alanları Sağlık Bakanlığı ve United States Environmental Protection Agency (EPA) onaylı ithal biyosidal ürünlerle detaylı olarak temizliyor.

"Korona virüsü ile ilgili hijyen çalışmamızı sürdüreceğiz"

Dünya genelinde etkili olan salgın hastalık riskine karşı önlemlerini arttırdıklarını belirten yetkililer, Sağlık Bakanlığı ve EPA onaylı ithal biyosidal ürünlerle Gölbaşı  İlçesinde yer alan talepte bulunan tüm okullarda,dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdiklerini kaydetti.                       "Okullarda eğitim gören çocuklarımızın sağlığı bizim için önemli. okullarda dezenfeksiyon çalışmalarını yürütüyoruz. Budan sonra da Gölbaşı Belediyesi olarak korona virüs ile ilgili hijyen çalışmamızı sürdüreceğiz" diyen yetkililer, vatandaşları bu dönemde ortaya çıkabilecek olan fırsatçılara pirim vermemeleri konusunda da uyardı. Yetkililer, kişisel hijyenin önemine bir kez daha dikkat çekti.