GÖLBAŞI BELEDİYESİ’NDEN KADINLAR İÇİN HATIRA ORMANI

Ankara’nın Gölbaşı İlçesinde Gölbaşı Belediyesi tarafından, Eymir Mahallesi’nde “Gölbaşılı Kadınlar Hatıra Ormanı” oluşturulacak.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek öncülüğünde başlatılan “Geleceğimiz Gölbaşılı Kadınların Ellerinde Yeşeriyor” kampanyası kapsamında 14 Nisan Perşembe günü saat 14.00’te Eymir Mahallesi’nde bulunan TOKİ eski pazar yanında ki alanda “Gölbaşılı Kadınlar Hatıra Ormanı” kurulacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, tüm Gölbaşı’lı kadınları “Gölbaşılı Kadınlar Hatıra Ormanı” oluşturma etkinliğine davet ederek, Gölbaşı Belediyesinin her zaman kadınların yanında olduğunu söyledi ve şu değerlendirmelerde bulundu:

“Geleceğimiz Gölbaşılı Kadınların Ellerinde Yeşeriyor” kampanyası kapsamında Gölbaşı’nda kadınlarımız için 14 Nisan Perşembe günü saat 14.00’te Eymir Mahallesi’nde bulunan TOKİ eski pazar yanında ki alanda   “Gölbaşılı Kadınlar Hatıra Ormanı” oluşturuyoruz. Tüm kadınlarımızı etkinliğimize bekliyoruz"