GÖLBAŞI BELEDİYESİ BASIN TURNUVASI ŞAMPİYONU ANADOLU AJANSI OLDU

Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlen  Serkan Akpınar Basın Turnuvası’nın şampiyonu Anadolu Ajansı oldu. Zorlu geçen müsabakada 18 takım galibiyet için ter dökerken; ikincilik BengüTürk TV'nin , üçüncülük ise Kanal 7'nin oldu.

Düzenlenen turnuvada üçüncülük maçı Gölbaşı Yerel Basın ve Kanal 7 arasında gerçekleşti. Maçın skoru 9-9 bitince hakem penaltılara gitti. Penaltı atışların galibi Kanal 7 oldu ve 5'e 4 skorla turnuvanın üçüncülüğünü elde etti. Eğlenceli ve bir o kadar da çekişmeli geçen maçların finali ise Anadolu Ajansı ile Bengü Türk arasında yapıldı. Anadolu Ajansı Bengü Türkü 3- 2 yenerek galibiyeti göğüsledi.

Müsabakalar sonucunda galip olan takımların kupaları dün gerçekleşen törenle sahiplerine verildi. Turnuvanın ikincilik ve üçüncülük kupalarını Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcı Ahmet Keskinler verdi. Şampiyon olan Anadolu Ajansı takımına kupasını ise Anadolu Ajansı Müdür Yardımcısı Oğuz Enis Peru verdi. Verilen mücadelelere tribünlerden destek olarak takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlar ise unutulmadı. Turnuvanın ‘En iyi Taraftar’ ödülünü ise tüm maçları takip eden 8 yaşındaki kız çocuğu Derin Demir aldı.

Turnuvaya katılan tüm takımlara, katılımlarından dolayı teşekkür eden Gölbaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Keskinler böyle bir turnuvada basın mensuplarını ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Takımlarda turnuvaya ev sahipliği yapan Gölbaşı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.