BAŞKAN ŞİMŞEK'TEN YERLİ OTOMOBİL AÇIKLAMASI 'TALİBİZ'

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yerli otomobil için ön siparişte bulunacaklarını açıkladı.

Tanıtımı yapılan yerli otomobilin iç dizaynı ve tasarımının yanı sıra duyurulan özellikleri ile oldukça beğeni toplayan ve ülke çapında heyecan yaratan gurur kaynağı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 2022 yılında görücüye çıkacak olan yerli otomobillere talip olduklarını açıkladı.

Başkan Şimşek açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Gölbaşı Belediyesi olarak Türkiye Otomobil Girişim Grubu (TOGG) tarafından geliştirilen yerli ve milli olarak üretilen MİLLİ GURURUMUZ yerli otomobillere belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere talibiz.  Aynı zamanda Gölbaşı Belediyesi olarak araç parkımızı büyütmeye de hazırız. Ülkemizin yerli ve milli otomobilini halkımızın hizmetlerinde kullanabilmek için 2022’yi sabırsızlıkla bekliyoruz.”