BAŞKAN ŞİMŞEK'TEN YARIYIL TATİLİ MESAJI

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yarıyıl tatiline girecek olan tüm öğrencilere mutlu ve huzurlu bir tatil diledi. İlkokul, ortaokul ve liselerde 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminin sona erecek olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yarıyıl tatiline girecek olan tüm öğrencilere mutlu ve huzurlu bir tatil diledi.


İlkokul, ortaokul ve liselerde 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminin sona erecek olması nedeniyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, tüm öğrenci, öğretmen ve velilere iyi bir dönem sonu tatili geçirmeleri temennisinde bulundu.


Başkan Şimşek mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

“Sevgili öğrenciler, umutla ve heyecanla başladığınız bir eğitim ve öğretim yılının yarısını tamamladınız. Yarıyıl tatiline gelmenin mutluluğunu ve karne almanın heyecanını yaşarken, tatilde hem dinlenme hem de eksikliklerinizi giderme fırsatı bulacaksınız. Başarılı olmanın belki de en önemli aşaması kendine güvenmedir. Gölbaşı Belediyesi olarak ilçemizdeki okullarımızın neredeyse tamamına ulaşarak fiziki ihtiyaçlar başta olmak üzere eksikliklerin giderilmesi anlamında imkanlarımız ölçüsünde ciddi destek sağlıyoruz. Çünkü Gölbaşı Belediyesi olarak eğitim bizim için önemlidir ve bu nedenle geleceğin teminatı olan çocuklarımız için,  eğitime desteklerimizi sürdüreceğiz.”

 

“Sevgili çocuklar, eğitim; sadece öğretmenlerin çocuklara anlattıklarıyla değil, çocukların fiziksel ve sosyal çevrede geçirdikleri yaşantılarla da gerçekleşir. Tatil bir dinlenme süreci olduğu kadar, değişik etkinliklerin de yapılabileceği bir zamandır. Araştırma, inceleme, gözlem yapma ve en önemlisi de bol bol kitap okumaya yönelmelisiniz.Birinci yarıyılın sona ermesi nedeniyle emeklerinden dolayı yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederken, başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimize, velilerimize gösterdikleri gayret ve çalışmalarının ödülü olan karne gününü içtenlikle kutlar, güzel bir tatil geçirmelerini dileyerek sevgi ve saygılarımı sunarım.”