BAŞKAN ŞİMŞEK’TEN TARIM VE ORMAN BAKANI PEKDEMİR’E ZİYARET

Sukukesen Deresi Islah Çalışmaları Başlıyor…

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemir’i ziyaret etti. Ziyarette; Sukesen Deresi'nin ıslahı ve Mogan Göl’ü çevresine yapılacak ağaçlandırma projesi başta olmak üzere pek çok konu görüşüldü.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemir ile makamında bir araya gelerek, Sukesen Deresi'nin ıslahı ve göl çevresine yapılacak ağaçlandırma çalışması hakkında görüşen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Göl’ü çevresinin daha yeşil, doğa ile iç içe güzel bir görünüme kavuşması için yapılacak çalışmaların detaylarını paylaştı. Diğer projeler hakkında da Bakan Pekdemir’in görüşlerini alan Başkan Ramazan Şimşek “Projelerimize ve yapılacak yatırımlara verdiği değer ve misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Sukesen Deremizin Gölbaşımızın güzelliğine güzellik katacak şekilde bir hal alması ve diğer projelerimiz hakkında bakanımızın görüşlerini aldık. Deresinin ıslahı 2021 ek yatırım programına Bakanımız Bekir Pakdemir’in talimatı ile alındı. Proje kapsamında; göl civarında 200 dönümlük bir alanın ağaçlandırılması da yapılacak. Böylece göl civarı yeşil ve mavinin tonları ile Ankaralı vatandaşlarımızı kucaklayacak. Derelerin ıslahıyla birlikte Mogan ve Eymir göllerimiz daha da temiz olacak” diye konuştu.