BAŞKAN ŞİMŞEK’TEN SABAH MESAİSİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, sabahın erken saatlerinde sokağa çıkarak işine giden vatandaşlarla ve işyerlerini açan esnaflarla görüştü.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, sabahın erken saatlerinde sokağa çıkarak işine giden vatandaşlarla otobüs duraklarında ve işyerlerini açan esnaflarla görüştü.

Başkan Şimşek, sabahın erken saatlerinde önce Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ile buluştuktan sonra cadde cadde gezerek, işe giden vatandaşlar ve okula giden öğrencilerle sohbet etti.

VATANDAŞLA İÇİÇE BİR YÖNETİM

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, sabah ziyaretiyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Göreve başlarken vatandaşlarımızla iç içe olacağız dedik. Bunun için de erken saatte okuluna giden çocuklarımızı, işlerine giden vatandaşlarınmr ve işyerlerini açan esnaflarırmla buluştuk.

Zaman zaman bu tür ziyaretlerimizi yapacağız ve her daim kıymetli hemşehrilerimizle buluşu sohbet edeceğiz ve isteklerini dinleyeceğiz.”