BAŞKAN ŞİMŞEK'TEN ANKARAGÜCÜ YÖNETİMİNE ZİYARET

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ankaragücü Başkanı Fatih Mert’i ve yönetimini ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Gölbaşı Belediyespor Başkanı Lütfü Yılmaz’ın da bulunduğu ziyarette Başkan Şimşek, Ankaragücü Başkanı Fatih Mert’e görevinde başarılar diledi.

Ankaragücü’nün Başkent Ankara için önemli bir değer olduğunun altını çizen Başkan Şimşek, “Ankara’nın takımı olan Ankaragücü’nün başarılı olabilmesi için her türlü katkıyı sunmaya hazırız. Fatih Mert kardeşimize ve yönetimine başarılar diliyorum.” dedi.

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert de ziyaret nedeniyle Başkan Şimşek’e teşekkür ederken, plaket hediye etti. Başkan Şimşek ise Fatih Mert’e ziyaret anısına kumlama sanatıyla yapılmış Sevgi Çiçeği tablosu hediye etti.