BAŞKAN RAMAZAN ŞİMŞEK’TEN KADINLARA ÇİÇEK HEDİYESİ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Gölbaşılı Kadınlara Anlamlı Hediye

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde Gölbaşı sokaklarını gezdi kadınlara çiçek hediye etti.  

Düzenlediği etkinlikler ve gezilerle kadınlar için sosyal aktiviteler oluşturan Başkan Ramazan Şimşek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de Gölbaşılı kadınları unutmadı. Geçtiğimiz aylarda kadınlar için Şanlıurfa turu düzenleyerek birçok kadını geziye gönderen Başkan Şimşek, haftasonu arabeskin unutulmayan kadın seslerinden Bergen’in hayatını anlatan filmde Gölbaşılı kadınları ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. 6-7 Mart’ta ise yine birçok kadını ”EREN“in hikayesi ile buluşturduklarını aktaran Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Belediyesi olarak kadınlara verdikleri değerin ve önemin altını çizdi.

Eşi Yeşim Şimşek ile gerçekleştirdikleri çiçek dağıtımında konuşan Başkan Ramazan Şimşek ”Gölbaşı’nda yaşayan yediden yetmişe tüm vatandaşlarımız için hizmetlerimizi aralıksız sürdüreceğimizi her fırsatta dile getirdik. Bizler atalarımızdan gelen geleneği sürdürerek kadınlarımızı başımızın tacı yaptık. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak hazırladığımız programla binin üzerinde Gölbaşılı kadınımızı sinema etkinliği ile buluşturduk. Kadınlar Günü vesilesiyle gerçekleştireceğimiz Bülent Serttaş konseriyle de tüm Gölbaşılılarla bu anlamlı günde bir arada olacağız. Her zaman dile getirdiğim ve saygıdeğer ustamız Neşet Ertaş’ın da dediği gibi ‘Kadınlar insan biz insanoğlu’. Kadınlarımızın hayatın her alanında bizler için verdiği emekler paha biçilemez. Onlara ayrılmış bu özel günde bizler de üstümüze düşeni yaparak, yüzlerini güldürmek için elimizden geldiğince çabalayacağız” dedi.

Gölbaşı Belediyesi ekipleri ile birlikte hediye çiçekleri Gölbaşılı kadınlara dağıtan Başkan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek, Gölbaşılıların yoğun ilgisi ile karşılaştı. 8 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Bülent Serttaş konserine kadınları bizzat davet eden Başkan Ramazan Şimşek’e Gölbaşılı kadınlar kendileri için düzenlediği aktivitelerden dolayı teşekkürlerini sundu, memnuniyetlerini dile getirdi.