BAŞKAN RAMAZAN ŞİMŞEK GÖLBAŞI ŞEHİT AHMET ÖZSOY DEVLET HASTANESİ ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

Başkan Şimşek’ten sağlık çalışanlarına anlamlı ziyaret…

BAŞKAN RAMAZAN ŞİMŞEK GÖLBAŞI ŞEHİT AHMET ÖZSOY DEVLET HASTANESİ ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek gerçekleştirdiği anlamlı ziyarette, Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Sağlık çalışanlarına salgın döneminde gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederek meyve ikramında bulunan Şimşek “Her zaman yanınızdayız” vurgusu yaptı.

Hastane çalışanlarından içinden geçtiğimiz salgın dönemi ve hasta oranları ile ilgili bilgi alan Başkan Ramazan Şimşek “Sizler bu sürecin kahramanısınız. Bu süreçte ailelerinizden sevdiklerinizden ayrı kaldınız. İnşallah bu dönemler bir an önce geçecek. Bizler yeniden kavuşacak ve sarılacağız. Türkiye bu sınavı, Devletimizin ve Sağlık Bakanımızın önderliğinde özverili ve başarılı çalışmalarıyla gayet güzel geçiriyor. Biz zaten Türk toplumu olarak kolonya ve temizlik kültürümüzle çoğu tedbiri uyguluyorduk. El hijyeni fiziki mesafe, temizlik sizlerin de vurguladığı gibi çok önemli. Bir eksiğiniz olduğu zaman Ramazan Şimşek adına ve Gölbaşı Belediyesi adına yanınızda olduğumuzu tekrardan vurgulamak isterim. Arkanızda değil yanınızdayız” dedi. Gölbaşı Belediyesi olarak sürecin başından bu zaman dilimine kadar aldıkları tedbirler ile her zaman farkındalık yaratmayı amaçladıklarının da altını çizen Şimşek, sağlık personeline meyve ikramında bulunarak C vitaminin önemine dikkat çekti.

Hastane çalışanları ise ziyaretleri sebebiyle Başkan Ramazan Şimşek’e teşekkürlerini sunarak “Bu süreç inşallah geçecek. O dönemden beri canla başla çalışıyor ve mücadele ediyoruz. Hastanemiz en fazla pandemi hastası ağırlayan hastanelerden oldu. Bu durumu başarı olarak görüyoruz. Bizleri yalnız bırakmadığınız ve desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederiz” dedi.