102 VOSVOS İLE GÖLBAŞI SOKAKLARI GÖKKUŞAĞI RENKLERİNE BOYANDI

Gölbaşı’nda 19 Mayıs Coşkusu Sokaklara Sığmadı…

Gölbaşı Belediyesi ev sahipliğinde Türkiye'nin Vosvos Derneği Volksder 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda renkli bir organizasyona imza attı. 

Türkiye'nin Vosvos Derneği Volksder tarafından düzenlenen ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. Yılına özel 102 klasik aracın katıldığı organizasyon ile Gölbaşı sokaklarında renkli görüntüler oluşturuldu. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in eşi Yeşim Şimşek ‘in de direksiyona geçerek vatandaşlar ile buluştuğu etkinlikte; rengarenk, süslenmiş vosvos konvoyu tüm cadde ve sokakları tek tek gezerek 19 Mayıs coşkusunu yaşattı. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek salgın sebebiyle bu yıl eğitimlerine evde devam eden gençlere ve çocuklara bir nebzede olsa mutluluk aşılamak istediklerini söyleyerek “Salgın sebebiyle sosyal mesafe kurallarına uyarak kutlamalar yapıyoruz. Bugün 102 yıl öncesine gidiyoruz. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı kurtuluş mücadelesini gururla anıyor, hep birlikte bu coşkuyu ve heyecanı yaşıyoruz. Bugünü bize armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’e çok teşekkür ediyorum. Sevgili gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutluyorum. “

Ankara Volkswagen Dayanışma Derneği (Volksder) Başkanı Fikret Gültekin ise mili mücadelenin 102’nci yılında 102 volkswagen aracıyla bulunduklarını söyleyerek, “Bu 102 aracımızla Gölbaşı ilçemizin tamamını gezeceğiz. Halkımızla beraber bayrağımızı sallayıp coşturacağız. Burada şuan mevcut kişilerin tamamı Cumhuriyet, Atatürk, bayrak ve vosvos sevdalılarıdır” diye konuştu. Gültekin, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e 5 bin parçadan oluşan mozaikten yapımı Atatürk tablosu hediye etti.

“Eğlenmeye ihtiyacımız Vardı”

Çok heyecanlı ve organizasyon sebebiyle mutluluklarını dile getiren Gölbaşılılar “Gölbaşı Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen bu etkinliği de çok beğendik. Her zaman güzel organizasyonlara imza atıyorlar. Salgın gölgesinde 19 Mayıs coşkusunu bizlere buruk geçirtmedikleri için çok teşekkür ederiz” dedi.  

Çok Mutluyuz

Vosvosların renkli görüntüsüne bayrakları ile eşlik eden gençler ise “Bugün bu coşkuyu bize yaşatan Gölbaşı Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz. Vosvozların renkli görüntüleri ile hep birlikte marşlar söyledik. Atamızın bizlere emanet ettiği bu meşaleyi başarılarımız ile yükseklere taşıyacağız” diyerek duygularını ifade etti.